Birthday menu & ανασκόπηση




ντολαδάκια ακούτεεεεεεε 30ρισα η φαγανή χαρωπή νοικοκυρά!!! χτες ήταν τα γενέθλια μου. το κοντέρ δείχνει 30 πλέον....

τώρα θα σας κάνω να νιώσετε όλες γιαγιάδες με τις σκέψεις μου, αλλά σίγουρα τις κάνατε κι εσείς. Όταν είσαι 18 τα 30 μοιάζουν 'γερατειά'. Θα έχεις παιδιά, δουλειά, θα είσαι μεγάλη και με  υποχρεώσεις. Στα 20 πάνω κάτω το ίδιο, ακούς 30 και σου φαίνεται άλλος αιώνας! Στα 25 τα 30 δεν σου κάνουν και μεγάλη διαφορά αφού πλέον βλέπεις αλλιώς τα πράγματα, στα 30 δεν πάνε στο καπη ούτε είναι "μεγάλοι".

όπως όλοι μας έτσι κι εγώ όταν έγινα 20 χρονών έβαλα κάποιους στόχους με things to do before 30's, που λέμε και στο χωριό μου:

  1. να γυρίσω τον κόσμο {κατάφερα να πάω μόνο Σόφια, Σκόπια, Βιέννη, Πράγα, Μπρνο, Βουδαπέστη, Βελιγράδι, Ρώμη, Μπάρι}
  2. να πάω κωνσταντινούπολη {γιατί την έχω ξεχωριστά απ το Νο1 ποτέ δεν θα καταλάβω!!! μάλλον γιατί την έχω καημό, απωθημένο, δεν ξέρω τι...}
  3. να πάω στο διάστημα {απ τα 2 το θέλω αυτό όχι απ τα 20!!}
  4. να σπουδάσω {nailed it}
  5. να έχω μια σουπερ ντούπερ δουλειά {.!!.?.?..}
  6. να μάθω να μαγειρεύω {nailed it HA!!!}
  7. να παντρευτώ, να κάνω παιδιά {τα γηρατειά που λέγαμε παραπάνω!!}
  8. να δω τον κόσμο απο ψηλά {ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μπω σε αεροπλάνο!! όχι!!.... οι κορυφές των βουνών μετράνε;; να τις αφήσω;;}
  9. μεγάλο οδικό ταξίδι με παρέα {nailed it και αυτό!!! oh yeah!}
  10. άλλα τρελά και χαζά {εξτρίμ κουρέματα, τατουάζ, ξενύχτια} που θα ήταν τρε μπανάλ για μια 30ρα!! {τέτοια χαζά σκεφτόμουν τότες και τώρα γελάνε και τα μπετά!!! nailed it κι αυτά και θα τα ξανακάνουμε μέχρι τα 100. όρεξη να χουμε και καλή παρέα}
{έτσι θα μαι κι εγω!!}

Τώρα αρχίζω να βάζω στόχους για Things to do before 40's!!

πέρυσι αν θυμάστε το θέμα των γενεθλίων μου ήταν το halloween !! Έπρεπε να το έφτιαχνα φέτος που άλλαξα δεκαετία αλλά αλλιώς τα σκεφτόμουν τότε!!! Και 2 φορές συνεχόμενο το ίδιο θέμα καταντάει βαρετό, άσχετα που είχα πάρα πολλές ιδέες για halloween ....
Αφού έψαξα στο ίντερνετ απ το Σεπτέμβριο τι θέμα να κάνω να γιορτάσω φαντασμαγορικά, δεν μπόρεσα να καταλήξω κάπου συγκεκριμένα. Το κεφάλι μου είχε γίνει καζάνι απ τις πολλές πληροφορίες!!! Η ιδέα ήρθε τελικά αρχές του μήνα οταν έπαιζα με την ανηψούλα μου και τα κουζινικά της: Μικρές Κυρίες!!! Τι μικρές, ολόκληρες γαϊδούρες είμαστε αλλά δεν θα κολλήσουμε σε λεπτομέρειες!! Ότι πρέπει για την μετάβαση των 20's στα 30's και την ωριμότητα {λέμε....}!!
Το πάρτι θα είχε mood τύπου"τσάι με τη βασίλισσα", "κυριακάτικο brunch στα ανάκτορα" τέτοια φάση. Μιας και τα γενέθλια μου φέτος ήταν καθημερινή, και μάλιστα Τρίτη, μέρα που έχουμε παζάρι στη γειτονιά και απ το πρωί έχω συμπεθερούλες για καφέ αυτή η ιδέα ήταν τέλεια! Τσάι και ζεστός καφές, μπισκοτάκια και αλμυρά σνακ που ταιριάζουν σε μικρές κυρίες! Για τους μικρούς κυρίους {έχουμε και απ αυτούς} μεζεδάκια μιας μπουκιάς και τσιπουράκι!! 
Το όλο θέμα θα ήταν σε ροζ λουλουδάτες αποχρώσεις, με τα σερβίτσια τα βασιλικά, νωρίς το απόγευμα και το πρωί ώστε να είναι ιδανικές ώρες για καφέ, τσάι και κουτσομπολιό!! Τώρα γεράσαμε για αφτερ νάιτ ποτά και ξενύχτι!!! :P

Το μενού είχε κολοκυθοτυρόπιτα , τυροπιτάκια, 


πατατοκεφτέδες,

ντολμαδάκι να γιορτάζει χωρίς ντολμάδες δεν γίνεται!!! ντολμαδάκια με κιμά και σκέτα και με αυγολέμονο

επίσης μαζί με τα παραπάνω ετοίμασα συμπληρωματικά και ενα πιάτο για να συνοδέψει το τσιπουράκι με μακαρονοσαλάτα, αυγά βραστά, αγγουράκι, ντομάτα, ελιές, τυρί και κεμπάπ στη γάστρα που μου το έφερε η μαμά μου!!!


Επίσης πήρα ψωμί του τόστ και έκανα μικρά σαντουιτσάκια να συνοδεύσουν το τσάι και τον καφέ. Έβαλα στο μουλτι τυρί κρέμα των λιντλ με μυρωδικά, σαλάμι και κασέρι τα ένωσα όλα μαζί να γίνει σαν άλειμμα. Αυτά για τα μεγάλα παιδάκια! Για τα μικρά παιδάκια, έβαλα έξτρα μπολάκια με φουντούνια {που φυσικά φαγώθηκαν απ τα "μεγάλα παιδάκια"} και σοκοφρέτες!!!!!

Η ώρα της τούρτας!!! 1 μέρα μου πήρε να την φτιάξω αλλά χαλάλι της και χαλάλι μου!!! Τούρτα τριπλή, με κέικ σοκολάτας, γεμιστή με κρέμα κορν φλάου σε αποχρώσεις του ρόζ {ombre} Ζουλεύετε;;; αν οχι ακόμα να σας πω οτι είναι και λάιτ χα! ζηλέψτε τώρα!!


Το κεράκι σβήστηκε καμιά 200ριά φορές:  μια απο μένα και 100 απ τα μικρά που ήθελαν να κάνουν φουουου!!!

Το κέικ ήταν το νηστίσιμο απο την περίφημη τούρτα καραμέλας που είχα κάνει. Έκανα διπλή δόση για να φτουρήσει. Η μία γέμιση είναι κρέμα κορν φλάου καραμέλα και η άλλη μπανάνα! Διάλεξα αυτές τις δυο γιατί πιστεύω οτι ταιριάζουν πάρα πολύ με τη σοκολάτα!!! Δεν έβαλα βούτυρα και αυγά μέσα. Απλά έβαλα λιγότερο γάλα και τις άφησα να κρυώσουν σκεπασμένες με μεμβράνη. Το ροζουλί σχέδιο έγινε απο βουτυρόκρεμα αλλά όχι την κλασσική βουτυράτη!! Βουτυρόκρεμα με μαρέγκα { Swiss Meringue Buttercream } την οποία προτιμώ απ την κλασσική με σκέτο βούτυρο και άχνη.

Τσάι φρέσκο του βουνού, που μάζεψα εγώ, αρωματισμένο με λίγο κρόκο {στην Κοζάνη είμαστε να μη τιμήσουμε τον κρόκο;;;;!!}

                                       

Η γωνιά για τις μικρές κυρίες!!!

Το έξτρα κέικ το έκανα πουτίγκα. Τριμμένο σε ποτήρι με τις κρέμες εναλλάξ.  Αυτό κεράστηκε στα πολύ μεγάλα παιδάκια, θείες & θείους, που ήρθαν για καφέ, μιας και προσέχουν τη διατροφή τους. {η έξτρα πινελιά με τις βουτυρόκρεμες σαν ...μη πω τι μοιάζουν, είναι ευγενική χορηγία  της αθάνατης Ελληνίδας μάνας. Πάρτι χωρίς να ανακατωθεί η αθάνατη Ελληνίδα μάνα δεν γίνετε...} 


Ένα χρόνο πριν, είχα βάλει ενα στοίχημα με τον εαυτό μου μέχρι να 30ρίσω να δοκιμάσω κάποια φαγητά. Το γνωστό πρότζεκτ "Επιχείριση Γιαμ/Μπλιαξ". Όσοι με παρακολουθείτε, θα ξέρετε τι ιδιότροπη είμαι και δεν μπορώ να δοκιμάζω φαγητά. 1 χρόνος μου φαινόταν αρκετό διάστημα να δοκιμάσω αρκετά φαγητά της black list. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έκανα σωστή κατανομή του χρόνου και το πήρα πολύ χαλαρά το θέμα. Μόνο 10 επιχειρήσεις ολοκληρώθηκαν:

  1. Κατσικάκι με πατάτες
  2. Συκωτάκι
  3. Ντολμάδες
  4. Σπανάκι
  5. Ιμαμ
  6. σα γεμιστά
  7. Καβουροκάτι
  8. γιουβαρλάκια
  9. Μπάμιες {που μου άρεσαν πολύ}
  10. Μπρόκολο {έχω ξετρελαθεί!!}

Σε αυτή τη λίστα είχα βάλει το κουνουπίδι, τις πατάτες γιαχνί {προτιμώ τηγανιτές ή στο φούρνο. η βραστή με αηδιάζει}, το αρνάκι, το κατσίκι σούβλας, το κοκορέτσι, βραστά αυγά, ρεβίθια {μόνο ρεβιθοκεφτέδες τρώω}, να πιώ γάλα σκέτο κανονικό και κάποιους συνδυασμούς φαγητών.....τουλάχιστον έφτιαξα δεκάδα!!

Έτσι ωραία έκλεισε η ανέμελη δεκαετία των 20'ς!! με φίλους και οικογένεια που τα αγαπώ και με αγαπάνε. Όσο πιο απλά και χαλαρά τόσο πιο ωραία...!

ΜοΟd1: Πάει και αυτή η μέρα και τώρα πάμε για άλλα για καλύτερα!! :) :) :)
MoOd2: τώρα που έσωσε η γιορτή να ξεκινήσω δεήσεις για τα χιόνια ή όχι;;;
MoOd3: πρόβλημα με το feedburner γκρρ! αν θέλετε να λαμβάνεται εμαιλ με τα νέα μας στο μπλογκ παρακαλώ εισάγετε το email σας δεξιά στο αντίστοιχο μενού! μερσί!!
Εκτύπωση

38 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά και καλά!!! Βασιλικοί οι εορτασμοί, άντε και του χρόνου! Η τούρτα υπερπαραγωγή, δεν το συζητώ, πολύ εντυπωσιακή! Έκανες πολλά πράγματα αυτή τη δεκαετία και ευλχομαι να πετύχεις όλα όσα...προγραμματίζεις την επόμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω πολυ!!!! ε τι μονο η ελισαβετ θα κανει τζερτζελέ στα γενέθλια της;; :)

      Διαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά κοριτσάκι μου!! Χιλιόχρονη!
    30...! Στην καλύτερη φάση βρίσκεσαι..
    Να΄ σαι γερή, δημιουργική και γελαστή πάντα. Πάντα!
    Εύχομαι να τα φέρει έτσι η ζωή ώστε να πραγματοποιήσεις όλα τα όνειρά και τις επιθυμίες σου.
    Μια γιορτινή, ΜΕΓΑΛΗ Καλημέρα σου στέλνω...
    Πολλά φιλιά...♥
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ αννα μου!!! καλημερουδια και απο μενα!!!! φιλακια!!

      Διαγραφή
  3. Χρόνια πολλά Αναστασία! Εύχομαι τα καλύτερα για την επόμενη δεκαετία!

    Χαμός από καλούδια στο πάρτι γενεθλίων, με αποκορύφωμα αυτήν την υπέροχη τούρτα! Καταπληκτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστωωωω!!!!ειπα να κανω μια υπερπαραγωγη οπως αρμοζει σε μια μικρη κυρια!!! :)

      Διαγραφή
  4. Αυτά κι αν ήταν αριστοκρατικά γενέθλια!!!
    All day party με πολλές νοστιμιές και τούρτα υπερπαραγωγή!!!
    Χρόνια σου πολλά Ντολμαδάκι και ευτυχισμένα!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μια ακομα φορα η απολαυστικη Αναστασια-τασουλα-τασα.....αν και τωρα βρε παιδι μου εισαι πιο απολαυστικη...λιγο η ωριμοτητα των 30,η πειρα της ζωης.....αυτη η ομορφια που βγαινει απο μεσα....βασικά αυτα ελεγα στον εαυτο μου πριν 2 χρονια που τα φυσηξα τα 30,ετσι για να παρηγορηθω....αχαχαχχα.....γιατι σαν τα 20 δεν εχει(παρε με στο γαμο σου να σου πω και το χρονου,αχαχα)
    Σου ευχομαι απο καρδιας καθε ευτυχια,οπως οριζεις εσυ την ευτυχια,
    ....χμμμμ και για να μιλησουμε με μαγειρικους ορους,εισαι 30 σημαινει οτι μπορει να εφαγες το ορεκτικο....αλλα μπαινεις στο κυρίως!!!!!!!
    φιλια πολλαααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημέρααααα κικη μου!!!! αυτο μ αρεσε με το ορεκτικο!!! χαχαχα
      σε ευχαριστω πολυ!!! τωρα παμε για αλλα για καλυτερα!!

      Διαγραφή
  6. πεθαίνω με την φωτό σου με την τουρτά!!!
    Πολύχρονη και πάλι! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε μια τέτοια ανάρτηση τι να πρωτοσχολιάσω;
    Ας μείνω στα βασικά, όπως τα όρισε η Κική πιο πάνω....

    "... με μαγειρικούς όρους είσαι 30, σημαίνει οτι μπορεί να έφαγες το ορεκτικό... αλλα μπαίνεις στο κυρίως! " :)

    Z.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταρχήν, πολύχρονη και πάντα κεφάτη και ευτυχισμένη! Η ζωή σου να είναι πάντα τόσο γλυκιά και όμορφη όσο η τούρτα σου!
    Τι τέλειο θέμα για πάρτυ! Βάζω στοίχημα ότι περάσατε πολύ καλά! Σαν μικρές πριγκίπισσες! ;-)
    Όσο για τους στόχους της επόμενης δεκαετίας, να συνεχίσεις να βάζεις! Σημασία δεν έχει αν θα τους πραγματοποιήσεις ή όχι, αλλά ότι θα μας τους εκμυστηρευθείς σε 10 χρόνια από τώρα... χιχιχι!
    Πολλά φιλιά και να περνάς πάντα έτσι όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αναμείνατε λοιπον για μαι 10ετια να κάνουμε απολογισμο χαχαχα!!! σε ευχαριστω πολυ!!! καπου καπου ειναι ωραιο να γινομαστε κι εμεις παιδια !!!!

      Διαγραφή
  9. Χρόνια πολλά πολλά, και εξαιρετικά!!!
    Τη λίστα to do πάντως, μια χαρά τη βλέπω, έχεις καταφέρει πολύ περισσότερα από τους περισσότερους...
    Μην τα φοβάσαι τα 30, μια ιδέα είναι! Με την τρέλα και την τσαχπινιά σου μπορείς να μείνεις εκεί όόόσο θέλεις!!!
    Καλά την τούρτα την είδα και στο instagram και τρελάθηκα, συγχαρητήρια, αλλά και όλο το πάρτυ πρέπει να ήταν σούπερ!
    Φιλάκια και πάλι χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω πολυ χρυσα!!!! σκεφτομαι να μεινω για 10 χρονάκια στα 30 να τα συνηθίσω πιο καλα ;)

      Διαγραφή
  10. Χρόνια πολλά κούκλα μου!!Και μην ακούς κανέναν...η επόμενη δεκαετία για τη γυναίκα είναι η καλύτερη!! Τώρα η τούρτα και τα φαγητά, ζηλευτά! Του χρόνου να με καλέσεις χιχιχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστωωωω πολυ πολυ!!!!!!!! θα σε καλεσω!! ανοιξε απο τωρα την αντζετα κ σημειωσε το απο τωρα μη το ξεχασεις!!!!!

      Διαγραφή
  11. Να τα εκατοστήσεις και πάλι ντολμαδάκι μου!
    Σου εύχομαι από καρδιάς ότι καλύτερο!
    Πολύ μου άρεσε το θέμα των γενεθλίων, ο μπουφές και η τούρτα!
    Υπέροχη και αξιοζήλευτη!
    Να είσαι καλά και πάντα έτσι όμορφα να περνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυυυ!! :) εμ τωρα που παμε σε παιδικα παρτυ τα βλεπω και τα ζηλευω ειπα να κανω κι εγω κατι τις να χαρω!!! φιλακια :*

      Διαγραφή
  12. Πολύχρονη ντολμαδάκι μου!!! Να είσαι γερή και γεμάτη έμπνευση για διασκεδαστικές αναρτήσεις που μόνο εσύ μπορείς να κάνεις!!!
    σε φιλώ!!

    ΥΓ. τούρτα σούπερ καθώς και όλο το μενού του all day party! και του χρόνου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύχρονη κορίτσι μου, χαμογελαστη και δημιουργική! Τι καλούδια ήταν αυτα;; Μας τρεχουν τα σαλια τετοια ωρα!!!!!!! Και γω πήγα 3 φορες Κωνσταντινούπολη και θέλω να ξαναπάω με την πρώτη ευκαιρια. Τη λατρευω απλά!
    Καλό Ξημέρωμα
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα αριαδνη μου!!! σε ευχαριστω!!!! να ξαναπας στο ευχομαι!!! αντε να παω κ γω επιτελους!!!

      Διαγραφή
  14. Να ευχηθώ από καρδιάς Χρόνια Πολλά στη γλυκιά και δημιουργική μου φίλη και να ευχηθώ να κάνει όσα δεν έκανε και να χαρεί όσα δεν φαντάζεται ότι θα την ευχαριστήσουν και θα την κάνουν ευτυχισμένη.Θέλω τη συνταγή από τους πατατοκεφτέδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σας ευχαριστω πολυ πολυ!!!! :)
      Πατατοκεφτέδες:
      http://www.dolmadaki.gr/2012/05/blog-post.html
      Υλικά:
      πατάτες
      αλατοπίπερο
      μαϊντανός
      ρίγανη
      ενα μικρό κρεμμύδι ξερό
      λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι
      λίγη φέτα
      1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
      αλεύρι για πανάρισμα
      λάδι για τηγάνισμα
      Εκτέλεση:
      1. Βράζουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Καλύτερα να τις βράσουμε το βράδυ και να τα ετοιμάσουμε το πρωί
      2. Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις τρίβουμε στον τρίφτη.Προσθέτουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε
      3. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια, τα περνάμε απο το αλεύρι και τα τηγανίζουμε στο λάδι
      4. Πρέπει να ροδίσουν και απο τις 2 πλευρές. Αποσύρουμε σε χαρτί κουζίνας για να τραβήξει τα λάδια

      Διαγραφή
  15. Nα τα 1000!!!
    Ρε συ τι φοβερη τουρτα, ευγε-μπράβο σου :)
    Και εμενα φετος ηταν ροζ η τουρτα μου με σημαιακια σε σχημα καρδιας και ροζ-φκλιτερ κορώνα στέκα στο κεφάλι χα χα.
    Αχ θα θελα να ημουν στο παρτυ σου, καθ οτι μου αρεσει το tea-time και η μπισκοτο-πανδαισία.

    Λοιπον και εγω μπροκολο αρχισα να τρωω μετα τα 30 και εχω γίνει fan. Αυγα (ακλο)βρασμενα εινα έρωτας απο μικρη ηλικία.

    Υ.Γ. Μόλις μπήκες στην καλύτερη 10ετια της ζωης σου (σοβαρολογω)1
    Υ.Γ. 2 Ξεκίνα τις προσευχες και τις γονυκλισίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστωωωωω!!! Νομίζω τώρα ευχαριστιομαστε τέτοια παρτυ περισσότερο απ ότι όταν είμασταν μικρά !!! Ελπίζω τα 30 να ειναι καλύτερη 10ετια!! Εχω ξεκινήσει ήδη τις δεήσεις κ φανουρόπιτες!!!

      Διαγραφή
  16. σασουλινι μου καλησπερα.καθυστερημενα τα χρονια πολλα και απο εμενα.ειχε προβλημα το τροφοδοτικο του υπολογιστη και εμεινα εκτος .χιλια συγνωμη.πολυ μου αρεσε αυτο το oll day party .να ειμασταν και ολες μαζι τι ωραια.σου ευχομαι .να πραγματοποιθουν ολες οι επιθυμιες σου και του χρονου διπλη .οχι σε κιλα καλε.ξερεις.πολλα φιλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιτσα μου όπως λέμε κοζανη οι γιορτές κρατάνε 40 μέρες !! Καλοδεχούμενες οι ευχές για 40 μέρες!! :) σε ευχαριςτω πολυ πολυ!! Αν σε βγάλει ο δρόμος κατα δω πάντα εχω το τσαγερό στη φωτιά και μπισκοτάκια!!! Ευχαριςτω !!

      Διαγραφή
  17. Χρόνια πολλά ντολμαδάκι, να τα εκατοστήσεις!
    Να περνάς το ίδιο όμορφα και δημιουργικά και τις επόμενες δεκαετίες.Καταπληκτική η τούρτα σου!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρόνια καλά, δημιουργικά και νόστιμα! Πιστεύω πως δεν έχει σημασία αν είναι πολλά αρκεί να είναι ποιοτικά, όπως και στο φαγητό δηλαδή! Κι εγώ στο δικό μου πάρτυ μάλλον στα γλυκά θα επικεντρωνόμουν, ε και λίγο στο αλκοόλ (χμμ, ίσως με ανάποδη σειρά :p)
    Καλά τα πήγες μέχρι τώρα, και νέα φαγητά έφαγες και ταξίδια έκανες! Να είσαι καλά και να κάνεις όσα θέλεις!
    (καλά, η γιαγιούλα στη φωτο τα σπάει ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω σκοτεινουλα μου!!! την αναποδη σειρα κι εμεις την τηρησαμε αλλα δεν το λεμε :P
      χαχαχα ετσι θα γινουμε hi tech γιαγιαδες!!

      Διαγραφή
  19. κατ΄αρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑ!! (αν κ με λιιιιγες μερες καθυστερηση! :ρ)
    τι υπέροχη δημοσίευση είναι αυτή...; η τούρτα ΤΕΛΕΙΑ! κ οπτικα, αλλά κ γευστικα, από ότι διάβασα το περιεχομενο της..! ;) κ η δικη σου φωτο με την τουρτα, ολαα τα λεφτα!
    τι ομορφο αυτο με τους στοχους των 30ντα, 40ντα.. ακομη πιο ομορφο που τους περισσοτερους τους εκπληρωσες!!
    ευχομαι ό,τι καλύτερο, πολλα χαμογελα κυριως,να εκπληρωσεις τους στοχους τον επομενο κιολας χρονο, κ να συνεχισεις τις υπεροχες δημιουργιες!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή