AGORA Κοζάνης





 Το AGORA στην Κοζάνη ήρθε για να μείνει!! Ένας ιδιαίτερος πολυχώρος στην Στοά Τσιμινάκη, στον οποίο εκτός απ τον καφέ μπορείς να απολαύσεις και φαγητό και να κάνεις και τα ψώνια σου απ το μπακάλικο που είναι μέσα.

Οταν είσαι σε επαρχιακή πόλη και θες να δοκιμάζεις νέα προϊόντα βιολογικά απ όλη την ελλάδα, τέτοια μαγαζιά είναι διαμαντάκια!!


 





Εκεί βρήκα τα αγαπημένα μου φύλλα περέκ  αλλά και τα προϊόντα RIZES τα οποία εδρεύουν στον κρόκο Κοζάνης!!! Μεγάλη ποικιλία τσαγιού {για μας τους λάτρεις}, αλλαντικά, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού,  τραχανά, πέτουρα, ζυμαρικά και μπαχαρικά απ όλη την ελλάδα!!
Έχει γίνει το στέκι μας γιατί είναι χώρος μη καπνιζόντων, έχει ωραία ατμόσφαιρα και καλό καφέ!
Ο εξωτερικός χώρος για μένα είναι ο αγαπημένος μου γιατί τόσα χρόνια η συγκεκριμένη ιστορική στοά της κοζάνης είχε εγκαταλειφθεί και έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο!! Τώρα ξαναζωντάνεψε και πάντα θα βρεις κόσμο να περνάει απο εκεί!!








πρώτα ξεκινάς με έναν καφέ {εμένα μου άρεσε ο μακιάτο} ή μια λευκή σοκολάτα ή ένα τσάι 



μετά στρώνεις το σουπλα και περνάς στο φαί!!!







Αν λοιπόν έρθετε προς κοζάνη μεριά περάστε και μαι βόλτα απ την AGORA !! θα με βρείτε εκεί να πίνω το τσαγάκι μου!!

Εκτύπωση

24 σχόλια:

  1. Πραγματικα ειναι μια πολυ ωραια ιδεα!Γουστοζικο μαγαζι!!!Οκ ντολμαδακι αν ερθουμε Κοζανη ξερουμε που θα πιουμε καφεδακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι όμορφο μαγαζί! Μου αρέσει πολύ η παιχνιδιάρικη πινελιά αλλά και όλα τα καλούδια που έχει. Περιμένουμε λοιπόν επίσημη πρόταση για Κοζάνη, για να απολαύσουμε κι εμείς το τσάι μας μαζί σου;
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδω ειμαι δεν φευγω όποτε σας βγαλει ο δρομος στα καλυτερα θα σας παω!!!!

      Διαγραφή
  3. ντολμαδακι μου καλησπερα.ωραιος φαινεται ο χωρος.αυτα τα κοκκινα βαζα τι εχουν μεσα;και αυτος ο μακιατο πολυ λαχταριστος φαινεται.εγω βεβαια θα ηθελα και ενα τσιγαρακι.ξερω τι θα πεις ομως δεν ειπαμε οτι ολα τα ωραια ειναι η παχυντικα η ανθυγειινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα!!! τα κοκκινα βαζα τα μεγαλα εχουν τσαι μέσα διάφορες γεύσεις! {εμενα μου αρέσει ο μυρωμένος θάμνος} ααα αυτο το τσιγαρο!! οσο ειναι καλος ο καιρος μπορεις να καθεσια στα εξω τραπεζακια αν χειμωνιασει και πας μεσα θα πω να σ φερνουν συνεχεια μπισκοτα να μασουλας να ξεχνας το τσιγαρο :P

      Διαγραφή
  4. Σίγουρα είναι πολύ προσεγμένο μαγαζί.Άν βρεθώ ποτέ στην Κοζάνη δεν θα παραβλέψω να περάσω, γιατί εκτός των άλλων, λατρεύω τα παραδοσιακά προϊόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε λίγο καιρό που θα έρθω Κοζάνη θα πάω να τα επισκεφτώ όλαααα!Έχω βέβαια ξαναέρθει πολλές φορές μα πάντα για πελάτες όταν τους παρέδιδα εμπόρευμα για τα μαγαζιά τους.Καλημέρα και ευχαριστούμε για τη ..βολτίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ ομορφος χώρος και τσαχπινικες deco λεπτομέρειες!

    Και εμενα το μάτι μου πάνω στα κόκκινα βαζα τσαγιου επεσε, μιας και το πίνω πολύ :)
    Τι ωραια που δεν επιτρέπεται το κάπνισμα, εδω στην Αθηνα μας έχουν μπαφιάσει στην κυριολεξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η διακοσμηση σε ενα μαγαζι πιστευω οτι ειναι το παν για να σε τραβηξει. για να ξαναπας ομως θα σε τραβηξει εκτος απ την ατμοσφαιρα και η εξυπηρετηση και οι υπηρεσιες. καλα κ εδω κοζανη τα ιδια γινεται μονο 2 μαγαζια ειναι που απαγορευετε το καπνισμα εντος και μπορω να πω οτι παντα ειναι γεματα ακομα κ απο καπνιζοντες που απλα τους αρεσει ο χωρος και το περιβαλλον.

      Διαγραφή
  7. Μα τι ωραίος χώρος! Και πόσο ωραία ιδέα για όλες τις μικρές πόλεις που έχουν πάντα και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα να επιδείξουν! Αν βρεθώ στα μέρη σου θα περάσω οπωσδήποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αααα, πολύ ζεστός και όμορφος χώρος! Τι κρίμα που μαςπεφτει λίγο μακριά! Επειδη όμως μου αρεσουν οι εξορμήσεις, δεν αποκλείεται να με φέρει ο δρόμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλημερα!!! αμα σε βγαλει ο δρομος δωσε σημα για καφε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αααχ δε με βλέπω για ταξίδι σύντομα... Δε σου κρύβω πως ένας από τους στόχους που έχω θέσει για το (όχι και πολύ μακρινό ελπίζω) μέλλον, είναι ο γευστικός τουρισμός. Και πρέπει να ξεκινήσει από τη νόστιμη βόρεια Ελλάδα. Για το εκπληκτικό και μόνο προϊόν που λέγεται Κρόκος Κοζάνης (πόσο γελάω όταν μιλάω με άντρες γι' αυτό και νομίζουν ότι στην Κοζάνη έχουν καλά αβγά :p), τα μέρη σου είναι πάνω - πάνω στο χάρτη μου!
    Ντολμαδάκι πρέπει να κατέβεις κι εσύ Αθήνα μια φορά όμως με το καλαθάκι σου γεμάτο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερααααααααα !!! απο βδομαδα σας εχω αφιερωμα στον κροκο γτ τωρα ειναι η ο καιρος για τη συγκομιδη του!!! ονειρο το χω και γω να ερθω αθηνα να δω την πρωτευουσα !! παντα ελεγα αν δεν τα καταφερνα στα νιατα σιγουρα θα κατεβαινα με τα ΚΑΠΗ !! χαχαχαχα αντρες παιδι μου!!!

      Διαγραφή
  11. Ωραίος χώρος! Αν ερθω απ τα μερη σου θα στο πω να βρεθουμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ όμορφα διακοσμημένη αγορά! Σίγουρα θα μου άρεσε να πάω για καφεδάκι(α)..χιχι..Καλή εβδομάδα, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπερα! Όντως εξαιρετικός χώρος! Αλλα αυτο με την απαγόρευση του καπνίσματος μαλλον δε κράτησε και πολυ. Χθες και προχθές που τον επισκέφτηκα ήταν σαν τεκές μέσα! Κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα!! δυστυχως υπεκυψε κ αυτο το μαγαζι στους καπνιζοντες!! οσο κρατησε κρατησε κ απ τα μεσα του 2015 απ οσο θυμαμαι καπνιζαν κανονικα..... σε σχεση εμ αλλα μαγαζια εχει καλυτερο εξαερισμο πιστευω εκτος αν δεν πετυχαινω το πολυ ντουμανι!!

      Διαγραφή