{Φάση 2,3,4}
Για το σουβλάκι:
~ Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και ρίχνουμε όλα τα υλικά.
~ Ανακατεύουμε για να μαριναριστεί ομοιόμορφα.
~ Αφήνουμε το κρέας στο ψυγείο για 2-3 ώρες προτού να το περάσουμε στα ξυλάκια.
Για το τζατζίκι:
Για το σουβλάκι:
- 1 στήθος γαλοπούλας
- αλάτι,ρίγανη,πιπέρι,πάπρικα,δεντρολίβανο
- 1 κγ μουστάρδα
- 1 ντομάτα τριμμένη
- 2-3 σταγόνες ελαιόλαδο
~ Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και ρίχνουμε όλα τα υλικά.
~ Ανακατεύουμε για να μαριναριστεί ομοιόμορφα.
~ Αφήνουμε το κρέας στο ψυγείο για 2-3 ώρες προτού να το περάσουμε στα ξυλάκια.
Για το τζατζίκι:
- 1 κεσεδάκι Ελληνικό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
- Μισό αγγουράκι τριμμένο
- 2-3 σταγόνες λάδι
- 2-3 σταγόνες ξύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- λίγο μαϊδανό τριμμένο προαιρετικά
καλη η ντουκαν αλλα σουβλακιαχωρις πατατες γινεται???!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήφιλια ντολμαδακι και καλη εεεβδοοομαααδααααα!!!!
απαγορευονται οι πατατες!!!! το μοντελιγκ θελει θυσιες!!! χαχαχα καλημερα καλη εβδομαδα!! φιλια!!!
ΔιαγραφήΩραία σουβλάκια!!! Τα λιμπίστηκα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι ιδιαίτερα με τη γαλοπούλα!!!
ΔιαγραφήΩραία λύση για να γίνουμε θεές!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜέσα!
... και στείλε τα, μην αργείς ....
Ζ.
εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
ΔιαγραφήΑ, αυτά τα σουβλάκια είναι άκρως δελεαστικά και μάλιστα για διαιτητικά! Μιαμ!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι ιδιαίτερα αφου ειναι με γαλοπουλα!!
Διαγραφήη πιττα καλε που ειναι;ας ειναι και αλαδωτη.αφου ειπαμε να κανουμε θυσιες.ωχωχωχ....
ΑπάντησηΔιαγραφήχαχαχαχα δεν εχουν πιτα στα ξενα {η αδερφη μου την εβαλε τη συνταγη} και τα τρωνε ξεροσφυρι!!! χαχαχαχαχα
ΔιαγραφήΤο καλό με τη γαλοπούλα (όπως και με το κοτόπουλο) είναι ότι με λίγα και σωστά υλικά αποκτά εξαιρετική γεύση, διατηρώντας παράλληλα χαμηλό θερμιδικό περιεχόμενο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραία και υγιεινή πρόταση! Και το τζατζικάκι απαραίτητο!
ακριβως !!! ε το τζατζικακι ειδικα αν εισια στα ξενα και βρεις ελληνικο γιαουρτι το τρως και για πρωινο!!!
ΔιαγραφήΕτσι το τρώω το σουβλάκι μου... κοιτα να δεις που ειμαι της διαίτης και δεν το ξερα χα χα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΥΓ.
Ωραια ιδεα η προσθήκη δενδρολίβανου :)
χαχαχαχα ζιζελ μου εσυ!!!!
ΔιαγραφήΧα χα χα... η καμια σχεση.. ειδικά στο υψος (α χα χα εδω γελάω πεσμενη στα πατώματα)!
Διαγραφήχαχαχαχαχα μπαρδον εσυ εισαι καλυτερη!!! αστη ζιζελ να ζουλευει ;)
Διαγραφήθα αρχισω τα επιφωνηματα και ειναι και περασμενη ωρα!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό ξημέρωμα και καλή εβδομάδα :)
χαχα καλησπερα!!!
ΔιαγραφήΦανταστικό και νόστιμο, αγαπώ το κοτόπουλο και τη γαλοπούλα σε κάθε μορφή.Οπότε..μια χαρα φαγητάκι!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλησπερα!!! στα ξενα την γαλοπουλα την τρωνε περισσοτερο απ το κοτοπουλο .. κοζανη δυσκολα να βρεις φρεσκια μονο σε κανα μεγαλο σουπερ
ΔιαγραφήΜια χαρά το σουβλάκι, τα αρωματικά το κάνουν πολύ νόστιμο. Κι αν είναι με γαλοπούλα και λιγότερα λιπαρά, ακόμα καλύτερα! Το τζατζίκι επίσης θεωρώ πως γίνεται μια χαρά με γιαούρτι 2%, τα αρωματικά είναι αυτά που το κάνουν νόστιμο και πάλι, εκτός από μαϊντανό ή άνηθο εμένα μου αρέσει πολύ και με δυόσμο.
ΑπάντησηΔιαγραφήδυοσμο στο τζατζικι;;;; δεν το εχω δοκιαμσει ποτε!!ανηυος δν μ αρεσει μαιντανο βαζω εγω... θα δοκιμασω και το δυοσμο!!
ΔιαγραφήΕγώ θέλω 3 από αυτά για αρχή με μπόλικο τζατζικάκι!!Ετοίμασε τα και έφτασαα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήεφτασεεεεεεεεεε !!!! να βαλω και καμια πατατουλα μεσα; η ζιζελ εγκρίνει γιατί λέει ετσι τρώγεται το σωστό σουβλάκι
Διαγραφήνα που η δίαιτα έχει και τα καλά της!!!!! ;)
ΑπάντησηΔιαγραφήναι!!!!
Διαγραφή