Τσέχικες Γεύσεις Νο3 & έξτρα επιχείρηση Νο 10: κατσικάκι με πατάτες



 {ο προστάτης του brno είναι ο κροκόδειλος. συντριβάνι στο εμπορικό κέντρο}


καλημέρααααααααααα πέρα ως πέρα!!! τι κάνετε πως είστε;; σήμερα ξεκινάμε πρωί πρωί το ποστ γιατί έχουμε σεργιάνι για καφέ και brunch εις την τσεχία! Αφού σας πήγα Πράγα , Βιέννη, σε μπαράκια, σε εστιατόρια / μπυραρίες, σειρά έχει μια στάση για καφέ να ξεκουραστούμε.
Οι καφετέριες είναι μεγάλο κεφάλαιο στα ξένα. Σίγουρα όλοι ξέρετε οτι το χούι να πας για καφέ 3 ώρες,με μια μόνο παραγγελεία μόνο οι Έλληνες το έχουμε. Στην τσεχία {ας μιλήσω για μια χώρα που ξέρω} ο καφές είναι τελετουργία το πρωί και χαλάρωση το μεσημεράκι. Θα πιουν το καφέ θα συνεχίσουν με κρασί και σνάκ μετά ποτάκι ή τσαγάκι και βουρ σπίτι ή δουλειά!
Στο Brno αγάπησα τον καφέ!! Εγώ που καφέ δεν έπινα, εκεί το εσπρεσάκι μου το τιμούσα δεόντως και καμάρωνα σαν βασίλισσα! 


 με το εσπρεσακι δεν μπορείς να πεις και το φλιτζάνι, μια γουλιά καφές!! το πολύ πολύ να δεις τι θα γίνει μέχρι το βράδυ!!

Όπως σας είπα και στο 2ο μέρος με τα εστιατόρια, το νερό θα το δείτε στο τραπέζι μόνο αν το ζητήσετε. το ίδιο ισχύει και για τις καφετέριες. Εκτός αν πάρετε ζεστό καφέ και σας φέρουν ενα σφηνάκι νερό,να έτσι 


εσπρεσάκι διπλό και black coffee {φίλτρου δλδ} και τα νεροσφηνάκια απο δίπλα!! Τα μακαρόν οχι δεν παν μαζί με τον καφέ! Τα παραγγέλνεις έξτρα! δεν βάζουν ενα μπισκοτάκι free σαν κι εμάς οι τσιγκούνηδες...εκείνο το κομμάτι γλυκό που το κοιτάτε και σας κοιτάει, μη το κοιτάτε άλλο. Μικρά μπισκοτάκια ανακατεμένα με σαντιγί, κρέμα και φρούτα απλωμένα σε ενα ταψί, ψυγείο να σφίξει και έτοιμη η τσέχικη τούρτα!!! άγλυκη.....


αγαπώ τα τσαγάκια!!! και οταν μου το φέρνουν έτσι , νιώθω σα την βασίλισσα!! είχε και γαλατιέρα αλλά κάποιος την πήρε.... μπορεί να είναι καλοκαίρι στην ελλάδα, στην τσεχία όμως 12 μήνες το χρόνο είναι για χουχούλιασμα!! γιαυτό δεν έχουν πολλά είδη κρύων ροφημάτων και καφέδων.


 φρέσκα μιλκσεικ!!! ολες τις ώρες, όλες τις εποχές, έχουν τα φρέσκα φρουτάκια στα ρίχνουν στο μουλτι με γαλατάκι και έτοιμο!! Φράουλα και μπανάνα οι αγαπημένες μας γεύσεις!

 εδώ θα σας βάλω ένα κουιζ. πέρα απο τα κρύα τσαγάκια {εγώ πήρα πράσινο τσάι με δυόσμο και λεμόνι και απο την πολλή πρασινάδα ένιωσα σα να βόσκω...} τι βλέπετε;;; ενα ποτήρι με κάτι σαν καφέ, έχει αφρό, έχει καλαμάκι, έχει παγάκι..... μην είναι φραπές;;; ναι ντολμαδάκια μου είναι φραπές!! σταματήστε να ζητωκραυγάζετε και καθίστε κάτω. Αφήστε και τον φραπέ γιατί μόνο στα γράμμα είναι καφές αυτό το πράμα. Σα γάλα με αφρό είναι. Και όοοοοχιιι δεν θα πιείτε σκέτο καφέ χωρίς γάλα, ούτε γλυκό, ούτε μέτριο!! Ενα σχέδιο έχουν αυτό θα σας φέρουν κι ας επιμένετε οτι είστε Έλληνες, ελλάδα η πατρίδα του φραπέ. Δέν ξέρετε εσείς, τα  τσεχάκια ξέρουν..... ούτε φρέντο καπουτσίνο, ούτε φρέντο εσπρέσο έχει. και καπουτσίνο με αφρόγαλα θα πάρετε θέλετε δεν θέλετε!! μην επιμένετε σας λέω θα σας βρεί η νύχτα... πάρτε ενα τσαγάκι που καλμάρει και τα νεύρα!



μάθαμε και το μακιάτο να το πίνουμε στο χωριό μας!! το νεροσφηνάκι απαραίτητο αξεσουάρ! και ενα κομμάτι τσιζκεικ. μη με ρωτάτε τι είναι. δεν ξέρω! ήταν στο διπλανό τραπέζι και τα φωτογράφησα. κάνοντας τον ανήξερο τουρίστα, τα τσεχάκια δεν έχουν πρόβλημα να τους φωτογραφήσεις το πιάτο!! ισα ισα σου λένε να δοκιμάσεις κιόλας!! όχι ευχαριστώ.... {εξτρα κιούτ πινελιά οι κουβέρτες έξω στις καρέκλες!! αγαπώ...}


εδώ βλέπετε το μαγαζάκι μέσα στο εμπορικό που πουλάει τα περίφημα bubble tea!!! μπουρμπουλήθρες λογιών λογιών γεύσεων και συνδυασμών.  Αν δεν το ξέρετε το bubble tea, μη το μάθετε...εμείς το μάθαμε και αναρωτιόμαστε why?? Πήγαμε σε ενα μαγαζάκι να δοκιμάσουμε και παραγγείλαμε φράουλα. Πήραμε ενα χρώματος πορτοκαλί και γεύση πορτοκάλι το λες, μάνγκο το λες, φράουλα δεν το λες σίγουρα! στην αρχή οι μπουρμπουλήθρες είχαν πλάκα, αλλά εμένα με έπιασε πονόκοιλος ....


είδα φρέσκους χυμούς και μπήκα!! στη βόλτα μας στη λίμνη είδαμε ενα μαγαζάκι που είχε κοκτέιλ φρούτων. εγώ διάλεξα το blue lagoon {γαλάζια λίμνη και καλά...} πείτε μου που βλέπετε το γαλάζιο στο παρακάτω ποτήρι, όχι πείτε μου!! Η εικόνα έδειχνε ένα ωραίο μπλε κοκτέιλ με μπανάνα, blueberries και πράσινο μήλο. Πάει η θηλύκια τομ κρούζ -όπως στην ομώνυμη ταινία- να κάνει το κοκτέιλ και με βάζει πορτοκάλι, κόκκινο μήλο και μια μωβ γρανίτα!!!

-this is blue lagoon?
- {με αγελαδίσιο βλέμμα} yes yes blue lagoon
-are you sure? not like image! not like image!
-yes blue lagoon, this!!! 
φφφφ δεν συνεννοηθήκαμε και τι να κάνω το πήρα.... οι συμπεθέρες είχαν παραγγείλει strawberry kiss με φράουλα, μπανάνα και βανίλια Μαδαγασκάρης αλλά μη σας πω τι πήραν κι αυτές!!

Σαν σωστές μπίζνες γούμαν να μην πάρουμε και κάτι τις brunch συνοδευτικό του καφέ;; Ψωμάκια με ντομάτα και μοτσαρέλα στο φούρνο και σαλατούλα.

Επίσης διαδεδομένο είναι και το πρωινό σε συγκεκριμένες καφετέριες από τις 6 έως τις 11. Υπάρχει είτε μπουφές είτε συγκεκριμένο μενού πχ αυγά με λουκάνικα και μπέικον, τηγανίτες, τόστ , κρύα σαντουιτς.



 Πανίνι με μπέικον κοτόπουλο και μοτσαρέλα!! Για γλυκό πρωινό, μάφιν σοκολάτας τούμπανο!!!


 Η τσεχία παράγει την δική της κόκα κόλα, η οποία ονομάζεται kofola. Η kofola είναι σαν καραμέλα με ανθρακικό.  Ρίξτε ζάχαρη στο τηγάνι, καραμελώστε την και βάλτε και ανθρακικό. κογκρατσουλέισιονς δημιουργήσατε την δική σας κοφόλα! είναι πάρα πολύ γλυκιά στη γεύση, εμένα με αναγουλιάζει, αλλά οι τσέχοι την έχουν σαν νερό!!


Έχει και αυτή το δικό της ποτήρι φυσικά, σαν τις μπύρες!! Πίνετε μανιωδώς απ το πρωί ως το βράδυ!! σημ: είναι το πιο φτηνό αναψυκτικό στα καφέ/εστιατόρια/μπαρ, πιο φτηνή και απ το νερό!!!


κοφόλα σε μικρή δόση!


Επίσης το μπρνο έχει το δικό του εργοστάσιο μπύρας, την μπύρα Starobrno η οποία κυκλοφορεί στα σούπερ μάρκετ σε μπουκάλια και τενεκεδάκια και η βαρελίσια στις καφετέριες και εστιατόρια/ παμπ. Φυσικά το ποτήρι σήμα κατατεθέν δεν λείπει....



 Για το τέλος σας αφήνω το καλύτερο!! την γεύση του παραδείσου, ένα όνειρο γαστρονομικό.... ντάξει το παγωτό κλασσική υπερπαραγωγή, αλλά αυτό που κλέβει την παράσταση είναι η κρέπα σοκολάτα με παγωτό, νουτέλα και κεράσια κομπόστα {δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά αν είναι όντως κεράσια κομπόστα!!} τι είναι αυτό παναϊα μ';;; κόλαση!! 


Μην περιμένετε να δείτε την κρέπα γεμιστή με σοκολάτα αν καθίσετε στην καφετέρεια! όχι, θα σας φέρουν μια ριβιέρα με μια σούπα νουτέλας, απο πάνω η κρέπα σκέτη διπλωμένη, απο πάνω παγωτό και τα κεράσια!!!!! σλουρπ σλουρπ..... μια σφουγγαρίστρα για τα σάλια βρε παιδιά!! εγώ πήρα το παγωτό και η αδερφή μου πήρε την κρέπα. Μόλις της έκανα τα κουταβίσια μάτια αλλάξαμε εννοείτε, γιατί τέτοιο πράγμα στην ελλάδα δεν πρόκειται να το δώ ενώ αυτήν το έχει κάθε μέρα!! Το πιάτο δεν χρειάστηκε πλύσιμο με τον καθαρισμό που του έκανα!! παπάρα στη σοκολάτα έχετε κάνει;; αφήστε την χωριάτικη και κάντε! Είμαι σίγουρη οτι οι γύρω θαμώνες τρόμαξαν με τον ενθουσιασμό μου και με ξόρκιζαν!!

MoOd: 20 μέρες μείνανε!!! η επιχείρηση αυτή την εβδομάδα είχε κατσικάκι φουρνιστό με πατάτες, το οποίο πάλι μαγείρεψε η αθάνατη ελληνίδα μάνα γιατί εγω τα κατσικάκια τα αγαπώ, δεν τα τρώω......

Το φουρνιστό κατσικάκι ΔΕΝ πέρασε τη δοκιμασία με 0 /10!!!!
μια μπουκίτσα έφαγα και ακόμα το μετανιώνω.... οχι δεν μπορώ να φάω κατσίκι ούτε σουβλιστό ούτε φουρνιστό ούτε κατσαρολιστό!!! Το καημένο το κατσικάκι πρώτα βράστηκε να μη στεγνώσει στον φούρνο. Η πατάτες μικρά κυβάκια ανακατεμένες με μουστάρδα μέλι δεντρολίβανο αλατοπίπερο και κάρι απλώθηκαν στο ταψί. Το κατσικάκι αλείφτηκε με λαδάκι μπήκε και σκόρδο και ξάπλωσε πάνω στις πατάτες. 1 ωρίτσα στο φούρνο πρώτα με αλουμινόχαρτο και μετά χωρίς. Αρνούμαι να βάλω φωτογραφία γιατί λυπάμαι το καημένο το κατσικάκι. Να τρώτε αγελάδες και γουρούνια που είναι χαζά, τα κατσικάκια να μη τα τρώτε είναι χαριτωμένα..... {μην φταίει που έχουμε κατσικάκια και το χω τραύμα να τα βλέπω σα φαί;;;;}

Stay tuned νεξτ στοπ Νο4 : ζαχαροπλαστεία και street food!!
Εκτύπωση

35 σχόλια:

  1. Εισαι α π ο λ α υ σ τ ι κ η!!!!
    Διαβαζα την αναρτηση σου και φανταζομουν οτι βρισκομουν και γω καπου κει και πιναμε καφε!!!
    Με κανες με αυτες τις αναρτησεις σου να θελω να παω τσεχια σαν τρελη!!!!
    Αυτο με τις μπουρμπουληθρες πρωτη φορα το ακουω...σιγουρα θαμου αρεσει(οτι χαζομαρα υπαρχει εμενα μου αρεσει).Την "σουπα" νουτελας την βρισκωεξαιρετικη,νοιζω πιο ωραια να ειναι η νουτελα απ εξω και ναβουτας απο οτιμεσα,ε?
    ...και κατι τελευταιο....0/10.....αμαρτια...ιεροσυλια....ντροπη!!!!!!!
    φιλια πολλα αναστασια-τασουλα-τασα-ντολμαδακι!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα μα ειναι κατσικακι!!! δεν μπορω να το βαδμολογησω γτ δεν μπορω να το φαω. οι πατατες ομως ωραιες να πω την αμαρτια!!! ναι στο εξωτερικο συνηθίζουν να πινουν νερο με ανθρακικο οταλια γαλλια αυστρια κ τσεχια που ξερω το εχουν σιγουρο μονο αν ζητησεις εσυ μινεραλ αν θυμαμαι καλα σ φερνουν το κανονικο!! αντε ετοιμασε βαλιτσες!!

      Διαγραφή
  2. Ένα εσπρεσάκι έτσι σερβιρισμένο στο δίσκο πολύ θα το ήθελα!!!!
    Και το γλυκάκι μια χαρά είναι!!! Μου αρέσουν τα άγλυκα!!

    Α!..και μ αρέσει το κατσικάκι στο φούρνο!!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενα απ ολα στην κυρια απο μενα!!!! κατσικακι μετα εσπρεσακι και μετα μια τουρτα αγλυκη!!!

      Διαγραφή
  3. Εγώ πάλι το μόνο που ...δεν λιμπίστηκα είναι ο καφές, ΟΛΑ τα υπόλοιπα θα τα καταβρόχθιζα συγχρόνως! Μα τι νόστιμα που δείχνουν! Αυτά τα μπουρμπουληθρωτά είναι η νέα μόδα, η Αθήνα έχει γεμίσει, διότι για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο θεωρείται πολύ προχωρημένη η μπουρμπουλήθρα! Προσωπικώς διατηρώ πολλές επιφυλάξεις. Για το κατσικάκι θα σε μαλώσω γιατί μας το περιγράφεις λαχταριστό με τα αρώματά του και τις ωραίες του γεύσεις και στο τέλος του βάζεις μηδέν??? Κρίμα και άδικο! Amelie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει και αθηνα αυτο το τσαι με τις μπουρμουληθρες;;; δεν το ηξερα!! ακομα ποναει η κοιλια μου απ αυτο.... ελα ελα εχει κατσικακι περισσευμα κριμα ειναι να το βλεπω ετσι

      Διαγραφή
  4. αυτές οι αναρτήσεις σου είναι σκέτη απόλαυση!!!! πραγματικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σε ευχαριστω!!!χ αιρομαι να σας κανω να νιωθετε σα να ειστε εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς που τη λένε απλά... Kofola...:)

    Βρε Ντολμαδάκι, βουνά με χιόνια δεν έχουν στο Brno?
    Ποτάμια δεν τρέχουν?
    Καμιά βροχή δεν πέφτει να βάλουν κανένα κουβά απ΄ έξω από την καφετέρια?

    Κίσες
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μονο εχουν;;;; και λιμνες και ποταμια και βουνα και παρκα!!!!συνεχεια βρεχει δεν κανει και τιποτα αλλο!!! χαχαχα οποτε το εβλεπα το μπουκαλι επεφτα απ τα γελια κοφολα!!

      Διαγραφή
  7. Τις μπουρμπουλίθρες δεν της βλέπω να σου πω την αλήθεια και δε καταλαβαίνω και το νόημα τους, αντιθέτως σε καταλαβαίνω απόλυτα με την κρέπα!!!!! :PPPP η γλώσσα μου είναι αυτή που έχει πεταχτεί έξω :))) Tι θερμιδική βόμβα είναι αυτή?? Για αυτό είναι και τόσο γλυκό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ αυτη η κρεπα!!! πρεπει να την δοκιμασω σπιτι να την κανω ..... επειδη το νερο στο μπρνο της βρυσης δεν πινετε και οι τσεχοι φοβουνται να πιουν απ τη βρυση {γτ δεν ξερω} τα νερα κυκλοφορουν με γευσεις κ μπουρμουληθρες

      Διαγραφή
  8. Το πιο δελεαστικό από όσα έδειξες είναι το... κατσικάκι. Και είναι σαφώς πιο χαζά, αν και γλυκούλικα, τα κακόμοιρα από τα γουρούνια, που επίσης τρώω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα δεν μπορω το κατσικακι να το φαω.. εχω μεγαλωσει με κατσικια και μου ειναι δυσκολο να τα δω σα φαγητο..... τις αγελαδες και τα γουρουνια δεν τα συμπαθω γιαυτο τα τρωω ατ κατσικακια ειναιπαιχνιδιαρικα

      Διαγραφή
  9. Αναλυτική όσο και "απολαυστική" η ανάλυση στην Τσέχικη γαστρονομία!! Ως γνήσια Ελληνίδα όμως, θα προτιμήσω τον αυθεντικό ελληνικό φραπέ και...... λυπάμαι αν θα σε στεναχωρήσω, το κλασσικό ψητό κατσικάκι!!
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα!! μια μεριδα κατσικακι και στο ειρηνακι!!! χαχαχα σαν την ελληνικη κουζινα πουθενα τελικα!!

      Διαγραφή
  10. α ντολμαδακι μου.το καλυτερο δεν τρως.κατσικακι με πατατες και μαλιστα απο τα δικα σας.μου τρεχουν τα σαλια ηδη.και οχι δεν θελω να παω τσεχια.αγλυκα γλυκα και χωρις καφε;εγω ειμαι καφεκομπρικο και οταν με καλουν για τραπεζι παω μονο για το επιδορπιο.τοσο γλυκατζου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ολοι για το επιδορπιο παμε!!! στο επομενο ποστ 8α σας δειξω τα γλυκα να παθετε πλακα!! και αλλη κατσικοφαν;;; φατε κατσικακια να μεινει γιαμενα τομπεικον!!! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι τραβαει και αυτη η μανουλα σου.να σου μαγειρευει τετοια φαγητα.ποτε συκωτακια ποτε κατσικακια και εσυ να λες-ζεν σελω.και μετα να λες και αθανατη ελληνιδα μανα. αχ γλυκεια μου αναστασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα οπως λεει και η ιδια η αθανατη ελληνιδα μανα "δεν θα κανεις κι εσυ παιδια;; τα ιδια και χειροτερα θα τραβηξεις"!!! η μανα ειναι αξία {ο τόνος στο ι} μεγάλη και ας μας κυνηγάει να φάμε συκώτια και κατσίκια...

      Διαγραφή
  13. Μια χαρά τα περνάνε οι φίλοι μας οι Τσέχοι και μια χαρά τα πέρασες κι εσύ κοπελιά!
    Το bubble tea δεν κατάλαβα τι είναι!
    Γέλασα με την kofola!
    Δεν έφαγες κατσικάκι;; Τσ τσ τσ... εντάξει το αρνάκι είναι πιο ιδιαίτερο αλλά το κατσικάκι αν είναι σωστά μαγειρεμένο (που σίγουρα θα το είχε σωστά μαγειρεμένο η μάνα) είναι σκέτο λουκούμι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γεια σου ερμιονη μου!!! καλοπερνανε και δεν το μαρτυρανε τα τσεχακια!! το bubble tea είναι κατι περιεργο! γκουγκλαρε για λεπτομερειες γιατι και γω αφου το δοκιμασα μετα ενημερωθηκα. εχει κατι περλες που σκανε στο στομα και τις ριχνουν στο ποτηρι με τσαι και σιροπια με γευσεις.... αχ αυτα τα αρνακια και τα κατσικάκια!!

      Διαγραφή
  14. Καλά περάσες μου φαίνεται στην Τσεχία, τις γαστρονομικές περιπέτειες τις είχες... το bubble tea το είδες και την kofola σου δεν την ήπιες (τη γλύτωσες τυχερούλα!!). Όσο για το κατσικάκι κι εγώ έχω ένα θέμα και μόνον το Πάσχα το δοκιμάζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι παραπονο δεν εχω !!! αφου τα λεω στις φιλεναδες μου εδω τι ειδα τι εφαγα και φαινονται ολα εξωτικα και καμαρωνω!! κοφολα δοκιμασα αλλα δενμ αρεσε!! πολυ γλυκια περιεργη γευση!!

      Διαγραφή
  15. Πολύ ωραία τα μιλκσέικ και τα μπαμπλ τί!!!!!!!!!!!! Λαχταρισα τα σαντουιτς με μπέικον και τα λοιπά, για ευνόητους λόγους. όλα τα ζωακια καλά ειναι, αλλά έλα που τα λαχταραμε!
    Καλό μας ξημέρωμα :)
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα!!! τα μιλκσεικ ολ ατα λεφτα!! τα ζωακια να τα τρωμε αλλα τα κατσικακια και τα κουνελακια οχι!

      Διαγραφή
  16. Ξεκινω απο κατω προς τα πανω... κατσικάκι: μπλιάχ! Το Πάσχα την βγαζω με πατατες-αυγα-τσουρεκια για να καταλάβεις.
    Και πάμε στα ευχάριστα... η κρέπα τα σπάει, καλή χωνεψη :)
    Πραγματι αυτο με το νερό στο ποτηράκια του κρασιου (οπως λέει ο μπαμπας μου) το εχουν χούι ολες οι ΒΔ ευρωπαικές χωρες. Και φυσικα να τους προλάβεις μη σου φέρουν ανθρακουχο. Δεν έχω χειρότερο πάνω σε μεγαλη διψα να καταπιώ Δουμπιά :(
    Kofolo α χα χα, κοφό όνομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επ εσυ εισαι δικια μας!!!! ειπα κι εγω ολοι κατσικοφαγοι ειναι μονο εγω ειμαι η αναποδη;;;; χαχαχαχα ναι το νερο ειναι ενα θεμα ευτυχως ομως ειναι φτηνο να το παρεις το μπουκαλι στην καφετερεια οποτε ..... κέσκεσέ δουμπια;;;; το γκουγκλαρα και ειδαι το φυσικο μεταλλικο νερο! δεν το εχω δοκιμασει αλλα κανα 2 αλλα που δοκιμασα ειναι καλυτερα απ τα ξερα.... χαχαχα το κοφολα εχει γινει ατακα σλογκαν πλεον!

      Διαγραφή
  17. Διακρίνω μια νότα νοσταλγίας ή κάνω λάθος;
    Και ποιος δεν θα έκανε βουτιά σε αυτή την αμαρτία της σοκολάτας με τα κεράσια; Πάντως όχι εγώ, θα έγλυφα και το πιάτο! Όσο για το κατσικάκι/αρνάκι κάνεις τεράστιο λάθος. Όχι ότι προσπαθώ να σε πείσω γιατί και εγώ έχω τρομερές τύψεις που τα τρώω τα καημένα, μακάρι να μπορούσα να γίνω χορτοφάγος αλλά δυστυχώς μου αρέσει πάρα πολύ το κρέας. Πάντως χάνεις, είναι τρομερή απόλαυση το ξεροψημένο κατσικάκι.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα!! το κρεας το τιμαω και με το παραπανω!!! κατσικακι αρνακι δεν μπορω να φαω τα λυπαμει... εχω μεγαλωσει εμ κατσικακια γτ εχουμε και δεν μπορω να τα δω σα φαι! σα παιχνιδι τα βλεπω σαν κατοικιδια!! ειδικα το πασχα που τα σφαζουμε κλαιω!!! δεν κανεις λαθος!! μεσα επεσες με επιασε νιοσταλγια....

      Διαγραφή
  18. Είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!! Λέω να ανοίξεις fan club και θα είμαι μέσα σίγουρα χαχαχα Πέρα ότι μας ξεστραβώνεις για το τι πρέπει να αποφύγουμε και τι να παραγγείλουμε στα ξένα, μας διασκεδάζεις και πολύ! Ξέρεις τι είναι την σήμερον ημέρα να σκάει το χειλάκι μας? Θαύμα είναι κοριτσάκι μου!! Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο σου άρθρο! Φιλούρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα δοξαστε το ειδωλο {που ελεγε και σε μια σειρα!!} σε ευχαριστω παρα πολυ!!!τα λεω οπως τα λεω με τις φιλες μου, γτ φιλες μου σας θεωρω κι ας μη σας ξερω.!! στιο επομενο αρθρο 8α σας παω στα καλυτερα ;)
      καλο σ/κ!! φιλιαααα

      Διαγραφή
  19. Πολύ διασκέδασα την περιήγηση που μας έκανες!!! Εκείνη η κρέπα και το παγωτό δίπλα μ'έκαναν να τρέχω στο ψυγείο προς άμεση αναζήτηση γλυκού νυχτιάτικα!! Για το κατσικάκι συμφωνώ, ποτέ δε θα μπορούσα να φάω ένα ζωάκι που θα είχα για pet... Καλή εβδομάδα, ΧΟΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα!!!! χαιρομαι που βρηκα μια να συμφωνει με το κατσικι!! αυτη η κρεπα με κατεστρεψε κι εμενα!! καλη βδομαδα!!

      Διαγραφή