Ενα πανεύκολο παγωτό, άκρως σοκολατένιο! Όσο για τις θερμίδες, είπαμε…. το καλοκαίρι τελειώνει! οπότε, ετοιμάστε το και ορμήξτε με την κουτάλα να απολαύσετε ενα τελευταίο παγωτάκι!
Υλικά:
400 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά παγωμένη
Υλικά:
400 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά παγωμένη
397 γραμμ. (1 κουτί) ζαχαρούχο γάλα παγωμένο
1 κουταλιά της σούπας κακάο
120 γραμμ. nutella ή μερέντα
Εκτέλεση:
1. Χτυπάμε στο μίξερ στη μεγάλη ταχύτητα την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει {να μη γίνει τελείως σφιχτή σα σαντιγή}
Εκτέλεση:
1. Χτυπάμε στο μίξερ στη μεγάλη ταχύτητα την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει {να μη γίνει τελείως σφιχτή σα σαντιγή}
2. Χαμηλώνουμε ταχύτητα και προσθέτουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο. Ρίχνουμε το κακάο και την νουτέλα
3. Μόλις γίνει σαν πηχτή μους σταματάμε το χτύπημα και αδειάζουμε το παγωτό σε ενα τάπερ/μπολ που κλείνει καλά
4. Το βάζουμε στην κατάψυξη για 5-6 ωρες. Καλύτερο είναι να το αφήσουμε όλο το βράδυ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου