οι γνωστές μικρές τετράγωνες μαλακές καραμέλες με το χρυσόχαρτο με την αγελάδα πάνω. ποιος δεν έχει φάει; ποιος δεν τις θυμάται;;
είναι ωραίο παγωμένο με λίγη κανέλα πάνω.
πιστέψτε με δε θα προλάβετε να το κεράσετε!!
ιδανικό για την περίοδο των εορτών!
- 750 ml βότκα ή κονιάκ λευκό ποτοποιίας
- 500 γρ καραμέλες γάλακτος από τις μαλακές, τις φλόκες
1. Βάζουμε τις καραμέλες σε γυάλινο μπουκάλι και ρίχνουμε μέσα την βότκα.
2. Αφήνουμε το λικέρ στο ψυγείο περίπου 3 εβδομάδες και κάπου κάπου το κουνάμε για να λιώσουν καλά οι καραμέλες.
4. Το διατηρούμε στο ψυγείο και πριν σερβίρουμε το κουνάμε για να ανακατωθεί η βότκα με την καραμέλα.
*σερβίρεται και σαν "μπέυλις" με 2-3 παγάκια στο ποτήρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου