Εύκολο παγωτό μπανάνα



παγωτό μπανάνα

με μόνο 1 υλικό!!! την Μπανάνα!! :)

Το πιο εύκολο γλυκό ever (αν εξαιρέσουμε το χρόνο αναμονής για το πάγωμα της μπανάνας) και μια καλή ιδέα να φάμε τις μπανάνες που έχουν μαυρίσει και λυπόμαστε να τις πετάξουμε.  Όσο πιο πολύ τις αφήσουμε στην κατάψυξη τόσο το καλύτερο, γίνεται πιο σφιχτή η κρέμα. Η υφή είναι κάτι ανάμεσα σε παγωτό και μους.
Υλικά:
  • μπανάνες (υπολογίστε 1,5/ατομο)
  • για γαρνιτούρα πχ μερέντα, μέλι και ξηρούς καρπούς, τριμμένη σοκολάτα κλπ..
Εκτέλεση:
1. Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις καθαρίζουμε από τις ίνες. Τις κόβουμε κομμάτια ή στη μέση και τις βάζουμε στην κατάψυξη το λιγότερο για 3 ώρες. 
2. Όταν με το καλό περάσουν οι ώρες τις βάζουμε στο μούλτι και τις χτυπάμε να γίνουν κρέμα. 
3. Σερβίρουμε σε πιατάκια/μπολάκια με οτι γαρνιτούρα θέλουμε

*μπορούμε να προσθέσουμε μέλι ή μερέντα ή κακάο με λίγο γάλα
Print Friendly and PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου